Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Läs mer
597x597_Berlingo_Design_2.jpg.226510.6.jpg

4,1 m3 eller två Europapall

• 4,1 m3 lastvolym
• 2 st Europapall

CITROËN Berlingo ger dig ett optimalt lastutrymme tack vare den smarta åtkomsten: Breda sidoskjutdörrar och asymmetrisk uppdelning av bakdörrarna. En större och en mindre dörr som kan öppnas i 180 grader. Två Europapall för med enkelhet plats i lastutrymmet.

FLEXIBILITET & KOMFORT

3 SÄTEN FRAM

608x262_Berlingo_3.jpg

Förarhytten har plats för tre personer tack vare mittsätet som snabbt och enkelt kan anpassas efter olika behov. Tre personer sitter bekvämt, utan att trängas!

UPPFÄLLNINGSBART PASSAGERARSÄTE

608x262_Berlingo_4.jpg

Passagerarsätet på sidan kan också vikas upp mot ryggstödet för att ge plats att transportera hög last i förarhytten.

DITT MOBILA KONTOR

608x262_Berlingo_5.jpg

Det nedfällbara mittsätet är utrustat med en skrivplatta som gör det perfekt som rullande kontor. En perfekt plats för pärmar och dokument du behöver i jobbet!

SMARTA FUNKTIONER

Hur kan du göra din arbetsvardag enklare? CITROËN Berlingo tillgodoser dina behov genom användbar och intuitiv teknologi som t.ex. 7 tums pekskärm med MirrorScreen för din smartphone, backkamera och Active City Brake (autobroms).

7 TUMS PEKSKÄRM

AVKOPPLANDE KÖRNING

CITROËN Berlingo har en 7-tums pekskärm som ger instrumentbrädan ett luftigare utseende samtidigt som den erbjuder nya, praktiska funktioner:

  • ny navigation med pekteknik som visar kartvyer i 3D, hastighetsbegränsningar och trafikförhållanden. 
  • fler mediafunktioner (radio, strömmat ljud, jukeboxfunktion och anslutning för bärbara spelare)
  • telefon (med röstigenkänning, handsfree via Bluetooth, tillgång till din telefonbok och hantering av dubbla samtal)
  • Mirror Screen funktion för din smartphone, AppleCarplay® för IPhone och MirrorLink™ för Android (systemet är även förberett för AndroidAuto inför en introduktion för applikationen på den svenska marknaden) 
520x293_Berlingo_5.jpg
80x80_Berlingo_Techno_Picto_7.jpg

Active City Brake (s.k. autobroms), ett automatiskt nödbromssystem som förhindrar kollisioner i låga hastigheter. Vid hastigheter under 30 km/h känner en sensor på vindrutan av riskfyllda situationer och kommunicerar dem till färddatorn, som aktiverar den automatiska nödbromsen om det krävs. 

80x80-citroen-c3-picasso-aide-stationnement.6181.71.jpg

Parkeringssensorer är en ovärderlig funktion i en transportbil. Sikten bakåt är ofta minst sagt undermålig, funktionen gör manövrar med CITROËN Berlingo till ett enkelt moment.

80x80_Berlingo_Techno_Picto_9.jpg


Backkamera som visar en bild på 7-tums pekskärmen när backväxeln läggs i. Det underlättar vid parkering och liknande manövrar. Du kan koncentrera dig på jobbet!

BERLINGO 4X4: FÖR TUFFA FÖRHÅLLANDEN

Låt inte dåliga vägar och otillgängliga platser begränsa dina uppdrag. Med CITROËN Berlingo 4X4 får du en arbetskollega som tar dig överallt

• Automatisk fyrhjulsdrift • 20 cm markfrigång • Skyddsplåt under motor & transmission • Luftkonditionering • Bluetooth, USB- & AUX-anslutning • Lackerade stötfångare • Parkeringssensorer bak • Inklätt skåp – m.m.

Berlingo 4X4

BLUEHDI: MILJÖEFFEKTIVA OCH BRÄNSLESNÅLA MOTORER

Nya Citroën Berlingo kan utrustas med de nya BlueHDi-motorerna, som har marknadens mest effektiva rening av dieselutsläpp. De svarar mot alla krav i den nya Euro 6-standarden och visar upp följande resultat för bränsleförbrukning och utsläpp:


- BlueHDi 100 S&S manuell växellåda: 4,2 l/100 km och 110g CO2/km
- BlueHDi 100 S&S ETG6: 4,1 l/100 km och 108g CO2/km
- BlueHDi 100 S&S 4X4 manuell växellåda: 46 l/100km och 119g CO2/km


Den minskade förbrukningen och reduktionen av mekanisk friktionsförlust gör de här motorerna ännu effektivare och den ökade prestandan ger extra körglädje.


HVO100
Visste du att du kan tanka 100% förnybart och fossilfritt i alla våra nya dieselmotorer?

Läs mer om HVO100 och dess fördelar här.

750x423_BlueHDi_Berlingo

Tillgängliga versioner
Berlingo UTGÅENDE MODELL
Från 124 900 kr
Top