KONTOR PÅ DÄCK
KONTOR PÅ DÄCK

Funktionell, bekväm och modulär, Nya Citroën Jumpy är utformad för att möta alla dina affärsbehov. När du behöver resa i arbetet är Nya Citroën Jumpy det perfekta fordonet!

EN PLATS FÖR ALLT
EN PLATS FÖR ALLT

Nya Citroën Jumpy har en generös uppsättning interiörförvaringsfack, inklusive ett lägre handskfack med 12V-uttag, USB-uttag (beroende på versioner), ett stort förvaringsutrymme under passagerarsätet och mugghållare på vardera sida av instrumentbrädan ... Sinnesro som ger dig frihet att fokusera på ditt arbete!

KÖRKOMFORT
KÖRKOMFORT

Nya Citroën Jumpy har en förstärkt McPherson-fjädring med en rullbalk och en ny bakre snedställd skenbomstolpe, konstruerad för en nyttolast upp till 1 400 kg. Suspensionen kan anpassas för 4WD-överföring (ombyggnad av Automobiles DANGEL). Njut av de högsta kraven på körkomfort, oavsett vägens tillstånd!

JUMPY-FAMILJEN VÄXER - NU ÄVEN SOM 100 % ËLEKTRISK

Citroen transportbilar har fått en ny familjemedlem som är 100 % eldriven.

  • Batteri med en räckvidd på 330 km (WLTP-körcykeln).
  • Snabbladdning upp till 80 % på bara 30 minuter.
  • Inga kompromisser angående praktisk förmåga och utrustning – alltid 100 % Jumpy.
  • Upptäck körning med ë-komfort.
  • Tillgång till tjänster som underlättar det dagliga elektriska livet (fjärrladdningsprogrammering, reseplanering, etc.).

Ta chansen och upptäck Citroëns populära Jumpy som 100 % elektrisk.

DESIGN & FLEXIBILITET

Inspirationen till designen har hämtats från personbilarnas och SUV:arnas värld. Tittar man på fronten ser man den karaktäristiska Citroën-signaturen med vinklarna som startar i mitten, följer fronten ända ut i strålkastarna och skapar ett brett och robust intryck. I fronten har den även en kort och helt vågrät motorhuv med stora, högt placerade strålkastare, vilket ger god sikt över vägen.

Citroen

AVKOPPLANDE OCH UPPKOPPLAD KÖRNING!

Jumpy ger dig avkopplande och smidig körning tack vare en rad olika körhjälpfunktioner som göra att du kan koncentrera dig på vägen framför dig. På den 7-tum stora pekskärmen visas alla funktioner, medier, navigation och telefon.

Citroen

OPTIMERAD BRÄNSLEFÖRBRUKNING

De effektiva BlueHDi dieselmotorerna i Jumpy är givetvis Euro 6-klassade och ger mycket låg bränsleförbrukning vid blandad körning och låga CO2-utsläpp. 

597x597_Polyvalence_Nouveau_Jumpy.jpg

PRAKTISK UPPBYGGNAD

Den smarta plattformen gör att den lätt kan lätt anpassas efter dina behov – alltid lika funktionell, praktisk och ergonomisk. Den modulära bottenplattan EMP2 är särskilt förstärkt för denna modell, vilket ger upp till 1 300 kg i lastvikt, 6,6 m3 lastvolym (med Moduwork®) och upp till 2,5 ton släpvikt. EMP2-plattformen möjliggör även två olika axelavstånd (2,92 m och 3,27m), samt två olika överhäng bak (0,80 m och 1,15 m), vilket ger två olika längder: L2 och L3.
nya jumpy_längd 608x262

TRE LÄNGDER, SAMMA MÅNGSIDIGHET

Citroën Jumpy finns i två olika längder: L2 (4,95 m) och L3 (5,30 m). De är båda kompakta och praktiska, med en maxlast på upp till ca 1 300 kg. De kompakta måtten ger extra smidighet.

608x262_hauteur_utile_Citroen_Jumpy.jpg

PARKERINGSGARAGE? INGA PROBLEM!

Smidig och lätt i alla situationer! Med 1,93 m höjd, tar sig Jumpy utan problem in på parkeringar dit den här typen av fordon normalt har svårt att komma in. Så nu behöver du inte köra varv på varv runt kvarteret för att infarten till parkeringen är för låg. Du vinner tid genom att parkera närmare kunderna.

KOMFORT

1500x646_Bien_Etre_Modularité.jpg

Citroëns välkända komfort finns också i den här bilen! Det är inte bara fjädringen som är optimerad för komfortabel körning, mycket resurser har lagts ner på ljudisolering, materialval, tekniska körhjälpmedel och andra aspekter av det som ger dig en komplett komfortupplevelse.

MODUWORK – ÄNNU MER FLEXIBILITET

Tack var den specifika skiljeväggen och möjligheten att fälla upp passagerarsätet fram, kan Moduwork ge ett extra lastutrymme med plant golv. Lastlängden förlängs med 1,16 m (upp till 4 m lastlängd i version L3). Med tillvalet Moduwork® går det också att transformera kupén i Jumpy till ett mobilt kontor genom att sänka mittarmstödet. Det blir då till en skrivplatta med resårband som även kam fast föremål (laptop, surfplatta, osv.). Dessutom finns speciella hållare till smartphone och surfplatta att beställa som tillbehör.
597x597_Moduwork_Nouveau_Jumpy.jpg
597x597_Confort_Roulage_Nouveau_Jumpy.jpg

KÖREGENSKAPER

Oavsett vägens skick ger Citroën Jumpy bästa köregenskaper tack vare fram- och bakvagnar som ger god styrprecision samtidigt som den mycket goda stötdämpningen bibehålls.

Jumpy har en förstärkt framvagn av typen Pseudo McPherson med krängningshämmare, och en ny bakvagn med snedställda triangellänkar, som klarar en maxlast på 1 300 kg.

SMART TEKNIK

1500x646_Techno_Citroen_Jumpy.jpg

Citroën Jumpy ger dig avspänd, enkel och helt säker körning. Förutom de användbara vardagsfunktionerna som nyckelfritt lås- och startsystem (ADML) och sidoskjutdörrarna med handsfree-funktion erbjuder Jumpy också teknik som underlättar körningen.

GRIP CONTROL

Detta är ett förfinat antispinnsystem som optimerar hjulens drivkraft beroende på underlaget. Grip Control ger bättre grepp på svårare underlag och går enkelt att ställa in efter 5 olika typer av körunderlag (finns som tillval).

Citroën Grip Control

SÄKERHETSFUNKTIONER

AVLÄSNING AV SKYLTAR

Citroën Skyltavläsning

Det här helt nya systemet fungerar med hjälp av en kamera som sitter längst upp i vindrutan. Den ger föraren information om den aktuella hastighetsbegränsningen. När systemet känner av en hastighetsskylt kan du med ett tryck på en knapp godkänna den rekommenderade hastigheten.

ALLTID UPPKOPPLAD!

NAVIGATION

MIRROR SCREEN

Du kan även välja till vårt navigationssystem i 3D med pekfunktion och möjlighet för röststyrning (tillval).

SpaceTourer-ConnectNav
520x293_MirrorScreen_ConnectNav.jpg

Vill du lyssna på musiken i din smartphone eller ta reda på vägen? Det är enkelt och intuitivt med Mirror Screen (en kompatibel telefon krävs). Kompatibla appar visas på pekskärmen i bilen. Mirror Screen™ fungerar med Apple CarPlay® och MirrorLink™. Praktiskt, eller hur?

SMARTA OCH EFFEKTIVA MOTORER

1500x646_usages_Motorisations_Nouveau_Jumpy.jpg

Jumpy finns med de Euro 6-klassade dieselmotorerna BlueHDi. Denna generation motorer ger en kraftig reducering av utsläppen av kväveoxid (NOx) och CO2 (upp till 4 % minskning). SCR-katalysatorn, som är placerad före partikelfiltret med tillsatsmedel, är det enda efterbehandlingssystem som kan minska NOx-utsläppen med upp till 90 % och samtidigt minska CO2-utsläppen med 4 %.

HVO100
Visste du att du kan tanka 100% förnybart och fossilfritt i alla våra dieselmotorer?

Läs mer om HVO100 och dess fördelar här

Top