KONTOR PÅ DÄCK
KONTOR PÅ DÄCK

Funktionell, bekväm och modulär, Nya Citroën Jumpy är utformad för att möta alla dina affärsbehov. När du behöver resa i arbetet är Nya Citroën Jumpy det perfekta fordonet!

EN PLATS FÖR ALLT
EN PLATS FÖR ALLT

Nya Citroën Jumpy har en generös uppsättning interiörförvaringsfack, inklusive ett lägre handskfack med 12V-uttag, USB-uttag (beroende på versioner), ett stort förvaringsutrymme under passagerarsätet och mugghållare på vardera sida av instrumentbrädan ... Sinnesro som ger dig frihet att fokusera på ditt arbete!

KÖRKOMFORT
KÖRKOMFORT

Nya Citroën Jumpy har en förstärkt McPherson-fjädring med en rullbalk och en ny bakre snedställd skenbomstolpe, konstruerad för en nyttolast upp till 1 400 kg. Suspensionen kan anpassas för 4WD-överföring (ombyggnad av Automobiles DANGEL). Njut av de högsta kraven på körkomfort, oavsett vägens tillstånd!

Smart, modern och funktionell, Citroën Jumpy är den perfekta partnern för proffs som söker ett arbetsredskap som förenklar arbetsdagen. Tack vare dessa praktiska videoklipp nedan kan du lära dig mer om funktioner och teknik i Citroën Jumpy som gör dina resor ännu enklare.

• HANDSFREE-ÖPPNING AV SKJUTDÖRR
• DUBBELHYTTEN
• TRE LÄNGDER

  • MODUWORK
  • KONFIGURERA DITT MOBILA KONTOR

Teknologi

HUR FUNGERAR HANDSFREE-ÖPPNING AV SKJUTDÖRR?

UPPTÄCK DUBBELHYTT-VERSIONEN

UPPTÄCK DE TRE OLIKA LÄNGDERNA

VILKA MÖJLIGHETER FINNS MED MODUWORK?

HUR DU KONFIGURERAR OCH ANVÄNDER DITT MOBILA KONTOR

.

Top